Uluslararası Öğrenci Bienali'nde 3 Öğrencimiz Yer Alıyor

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan İstanbul Aydın Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Bienali sanat ve tasarım alanlarında farklı disiplinlerde eğitimleri devam eden lisans ve lisansüstü öğrencilerini bir araya getiriyor.

 “Bir şey oldu, her şey değişti” teması ile pandemi koşulları nedeni ile bu yıla özgü olarak sergi ve tüm paralel etkinlikler dijital ortamlarda düzenlenen bienaldeki eserler birçok farklı üniversitede görev yapan, sanat ve tasarım alanında çalışmalarını sürdüren akademisyenlerden oluşan Bienal Seçici Kurulu tarafından seçilerek belirlendi.

Sergi için seçilen eser sahipleri arasında Heykel Bölümü 3.sınıf öğrencimiz Kubilay Yılmaz bir adet heykeli ile yer alırken, 4.sınıf öğrencimiz Serpil Kara ve yüksek lisans öğrencimiz Seher Özcan'ın ikişer adet heykeli yer alıyor.

 Bienal sergisine, etkinlikler çerçevesinde düzenlenecek olan söyleşi ve atölye çalışmalarına https://bienal.aydin.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz. İnternet sitesinin yanı sıra sergide yer alan öğrencilerimizin işlerine ve künyesine de aşağıda yer verilmiştir.

ResimKubilay Yılmaz, Serbest Çalışma / Freelance Work, Alçı / Plaster, 20×35 cm, 2021



Resim
Serpil Kara, Bakış / Glance, Alçı Döküm / Plaster Cast, 68x19x24 cm, 2019


Resim
Serpil KaraDenizatı / Seahorse, Mermer Yontu / Marble Sculpture, 23x41x54 cm, 2018



ResimSeher Özcan, Ben ve Bilincim / Me and My Consciousness, Alçı Döküm, Bronz Patina / Plaster Cast, Bronze Patina, 48×25,5×11 cm, 2020



ResimSeher Özcan, Tükeniş / Exhaustion, Alçı Döküm, Bronz Patina / Plaster Cast, Bronze Patina, 46x17x14,5 cm, 2020

Bu içerik 16.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 231 kez okundu.