Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar / Heykel Alanında İkinci Yüksek Lisans Mezununu Verdi

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde 2015/2016 Bahar Yarıyılında ilk öğrencilerini alan “Heykel Anasanat Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı” 24.01.2020 tarihinde ikinci mezununu verdi.

Elif Anlamaz 2016 yılında lisanstan mezun oldu. Aynı yıl yüksek lisansa başladı.Edirne’de doğup büyümüş, eğitim sürecinin tümünü Edirne’de sürdürmüş Elif Anlamaz, “Soyut Heykelde İmge ve İmgelem” adlı teziyle bu programdan Yüksek Lisans derecesi alan ikinci öğrenci oldu. Tez, Heykel Anasanat Dalı Başkanı Doç. Öğretim Üyesi Ercan Yılmaz’ın danışmanlığında tamamlandı.

Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 20.01.2020 saat 14:00’da gerçekleşen Tez Savunması ve Sözlü Sınavı’nda, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Ferit Yazıcı ve Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü’nden Dr. Öğretim Üyesi Selçuk Yılmaz jüri üyeleri olarak bulundular.

Bu içerik 03.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 342 kez okundu.