Taş Heykel Atölyesi Sergisi

“Trakya Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Heykel Bölümü, Taş Heykel Atölyesi Sergisi”, Yalınayak Kültür Sanat’ın organizasyonu ve desteğiyle, Üzümlü Sanat Köyü’nde, bu tür etkinlikler için sergi alanı olarak da işlev gören Geyran Kafe’de, 28 Temmuz-30 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.
     21 heykelin yer aldığı serginin içeriğini Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel
Bölümü Taş Heykel Atölyesi’nde yürütülen lisans ve yüksek lisans dersleri kapsamında, bir dönemden daha uzun süre çalışmalarda bulunmuş, lisans veya yüksek lisans öğrenimi süren veya mezun olmuş olan öğrencilerin her birine ait birer heykel ve dersleri yürütmüş olan Heykel Bölüm Başkanı Doç. Ercan YIlmaz'ın bir adet heykeli oluşturmaktadır.

'Taş Heykel Atölyesi Sergisi' ; 28 Temmuz - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında sanat severlerin beğenisine açık olacak.Resim

Bu içerik 23.08.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 115 kez okundu.