Kırklareli 1. Kültür Sanat Çalıştayına Heykel Alanında Öğrencilerimiz Damgasını Vurdu

Kırklareli Belediyesinin düzenlediği, Ege Kültür ve Sanat Vakfı’nın destekleri ile yapılan 1.Kültür&Sanat Çalıştayı geniş bir sanatçı katılımı ile 17-20 Mayıs 2018 tarihlerinde Kırklareli’de gerçekleşti. Çalıştaya İzmir, Mersin, Mardin, GaziAntep, İstanbul, Sinop gibi yurdun dört bir tarafından 100 üzerinde ressam, heykeltıraşın yanı sıra  mozaik , dekoratif süsleme, gemi model yapımı gibi sanat kollarında çalışmalar yapan sanatçılar katıldı.
Bölümümüz lisans öğrencilerinden, Aleyna Kanar, Rahime Türkoğlu, Zeynep Hambar ve yüksek iisans öğrencilerimizden, Aysel Tursun, Elif Anlamaz ve Selay Duvan çalıştaya heykel alanında katkı sundular.

Bu içerik 20.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 196 kez okundu.