Heykeltıraş Varol TOPAÇ’ın, "Yeryüzü Sanatı" başlıklı söyleşisi fakültemiz Heykel Bölümü'nde öğretim elemanları, öğrenciler ve ziyaretçilerin katılımıyla gerçekleşti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Resim Heykel Müzesi ve Galerisinde Müdür Yardımcısı, Patikasanat gurubu kurucu üyesi, ulusal – uluslararası çalıştaylar düzenleyen ve yeryüzü sanatı çalışmaları yapan heykeltıraş Varol Topaç, “Yeryüzü Sanatı” adlı söyleşisi ile 9. su düzenlenen Heykel Bölümü Söyleşilerinin konuğu olarak 04 Mart 2024, saat: 11:00’ da Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gar Binası A-110 salonunda sanat severlerle buluştu. 

Topaç, kendisine ait ‘doğa sanatı’ çalışmalarını anlattığı sunumunda hem kendi eserlerinden hem de kendisinin de üyesi olduğu Patikasanat topluluğu etkinliklerinden ve YATOO (Korean Nature Artists' Association) gibi birlikte sanat organizasyonları gerçekleştirdikleri “yeryüzü sanatı” alanında sanatsal faaliyetler düzenleyen topluluklardan bahsetti.  Söyleşinin son kısmında soru cevap ve sohbet bölümü gerçekleştirilen etkinlik için heykeltıraş Varol Topaç’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Bu içerik 04.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 39 kez okundu.