Heykel Bölümü Öğrencilerinden Büyük Başarı

Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir’in Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işbirliğiyle bu yıl dördüncüsünü düzenlediği “Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması” sonuçlandı. 14 üniversiteden 122 öğrencinin katıldığı yarışmada dereceye girenler ödüllerini 15 Mayıs 2017 tarihinde Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen özel bir törenle aldı.
14 üniversiteden 122 öğrencinin katıldığı yarışmada ilk üçe girenlerin yanı sıra 5 öğrenci Mansiyon, 5 öğrenci Erdemir Özel Ödülü, 5 öğrenci de Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Ayrıca 30 heykel de sergilemeye değer görüldü.

4. Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nda Üniversitemiz Heykel Bölümü'nden; Serghei Gulpea, Ahmet Berkin Günsay, Ferhat Borucu sergileme alırken, yüksek lisans öğrencilerimizden Handan Gürbüz ise Erdemir Özel Ödülü'ne layık görüldü.

Bu içerik 15.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 196 kez okundu.