Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Yılmaz'ın "Heykellerim Üzerine" Başlıklı Söyleşisi Fakültemizde Gerçekleşti

Heykel Bölümü Söyleşilerinin konuğu Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Yılmaz oldu. GSF Gar Binası’nda düzenlenen söyleşide 30 yılı aşkın akademisyenlik tecrübesine sahip Yılmaz, kamusal alanda sergilenen heykellerinden bir seçki sundu. Türkiye’nin birçok yerinde heykeli olan Yılmaz’ın, Dikili, Hereke, Aspat gibi heykel sempozyumlarında gerçekleştirdiği açık alan heykellerinin yola çıkış noktalarını ve heykellerinin hikayelerini izleyicilere aktardı. Söyleşide heykellerini oluşturduğu farklı mermer türlerinden ve mekana özgü oluşturduğu uygulamalarından da bahseden Selçuk Yılmaz hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Resim

Bu içerik 19.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 50 kez okundu.