Doç. Ömer Emre Yavuz'un "Heykel Sanatında Mekan Problemi" başlıklı söyleşisi, Fakültemiz Heykel Bölümü'nde öğretim elemanları, öğrenciler ve ziyaretçilerin katılımıyla gerçekleşti.

Sekizincisi gerçekleştirilen “Heykel Bölümü Söyleşileri”nin konuğu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Heykel Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Ömer Emre Yavuz oldu. Ulusal ve uluslararası birçok sanat etkinliğine katılmış olan Doç. Ömer Emre Yavuz "Heykel Sanatında Mekan Problemi" adlı söyleşisini fakültemizde gerçekleştirdi.

9 Ocak 2024 tarihinde, saat 13:30'da Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gar Binası A-110 salonunda sanatseverlerle buluşan Doç. Ömer Yavuz Yılmaz, heykel tarihinden seçilmiş örneklerle heykel ve mekan ilişkisi üzerine gerçekleştirdiği sunumuyla katılımcılara tarihsel bir seçki sunduktan sonra söyleşinin sonunda yoğun bir soru-cevap ve sohbet bölümü gerçekleştirdi. Doç. Ömer Emre Yavuz hocamıza söyleşisi ve sunumundan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu içerik 10.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 38 kez okundu.