Bölümümüz Mezunlarından Mert Acaröz İlk Kişisel Heykel Sergisini İstanbul’da Gerçekleştirdi

Trakya Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Heykel Bölümü’nden  2018’de mezun Mert Acaröz’ün sergisi,  İstanbul Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi , Çetin Emeç Sergi Salonu’unda  22 -28 Temmuz 2019 tarihleri arasında ziyarete açıktır.

Sergide yer alan alçı ve mermer malzemelerden oluşturulmul toplam 14 heykel, Acaröz’ün 2014-2018 yılları arasındaki lisans dersleri kapsamında yaptıkları ile mezuniyetinden sonra kişisel atöyesinde gerçekleştirdiği heykellerdir.

Acaröz heykel çalışmalarını mezuniyetinin hemen ardından Silivri’de açtığı heykel atölyesinde sürdürmektedir.

Gerçekleşen bu sergi ve sergi sahibi mezunumuzun işine bağlılıkla çalışmalarını kendi kişisel atölyesinde sürdürüyor olması, bölümümüzün birinci dereceden misyonu olan “Heykeltıraş Yetiştirme” konusunda epey yol alındığının da bir yansıması olarak değerlendirilebilir.

Bu içerik 25.07.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 344 kez okundu.