2019 5. Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nda 2 sergileme

Erdemir Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması, 2019 yılında 5’inci kez gerçekleşti.  Bu yıl ‘Çelik ve Çocuk / Çocukluk’ temasıyla düzenlenen yarışmaya, Türkiye’deki 15 üniversitede heykel alanında lisans ve lisansüstü eğitim gören toplam 104 öğrenci heykeliyle katıldı. Değerlendirme sonucu birincilik, ikincilik, üçüncülük, mansiyon, jüri özel ve Erdemir özel ödülü kapsamında toplam 18 eser ödüle layık görüldü.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerin eserleri, 5 Temmuz tarihine kadar Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Amire Kültür Sanat Merkezi Tek Kubbe Salonu'nda sergilenecek.

Heykel Bölümü 3.sınıf öğrencilerimizden Tünay Özkan ve Serghei Gulpea'nın eserleri yarışmada sergilenmeye layık görüldü.

Bu içerik 15.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 220 kez okundu.